Možno by sa Vám páčilo…

Extrakt z granátového jablka – kapsule

Prírodný antioxidant a posilňovač imunity

 13,44
-3€ | Vernostná cena Po registrácii Vám okamžite pripíšeme 300 bodov (teda 3 eurá), ktoré môžete uplatniť na stránke košíka. Za svoje nákupy môžete získať ďalšie body, ktoré môžete uplatniť v rámci nasledujúcej objednávky.

13 Bodov  

Prémiové kapsule SuperGreens Extrakt z granátového jablka obsahujú štandardizovaný extrakt z granátového jablka vysokej kvality, ktorý zabezpečuje minimálne 50% polyfenolov, z toho aspoň 40% punikozidov (punicosides – skupina účinných látok z granátového jablka).

Tieto silné antioxidačné zlúčeniny môžu prispieť k ochrane pred oxidačným stresom, čím podporujú zdravie buniek a správne fungovanie imunitného systému.

Polyfenoly nachádzajúce sa v extrakte z granátového jablka – napríklad punikalagín (punicalagin) – môžu zohrávať dôležitú úlohu pri udržiavaní zdravého kardiovaskulárneho systému, podporujú normálny krvný tlak a prispievajú k regulácii hladiny cholesterolu.

Zaujíma vás, čo presne dokáže extrakt z granátového jablka a aké vedecké výskumy ho podporujú? Prejdite nižšie do sekcie „Popis“!

Dodacia doba: 2-3 pracovné dni
Doprava zadarmo pri nákupe nad 40 EUR

Granátové jablko s bohatým obsahom živín je obľúbeným ovocím v čínskej a ajurvédskej medicíne. Jeho pozitívne účinky na zdravie potvrdilo množstvo aktuálnych štúdií. Extrakt z granátového jablka obsahuje širokospektrálny štandardizovaný rastlinný extrakt, ktorý vo vysokej koncentrácii dodáva organizmu hodnotné polyfenoly v ľahko zúžitkovateľnej forme. Skladá sa z takých silných antioxidantov a prírodných zlúčenín, ktoré poskytujú ochranu pred voľnými radikálmi, ktoré poškodzujú bunky organizmu. Prípravok s vysokým obsahom účinných látok je vegánsky a neobsahuje konzervačné látky ani umelé farbivá.

Synergia so spaľovaním tukov (Xanthigen – štúdia):
Kombinácia fukoxantínu a oleja z granátového jablka preukázateľne významne znížila množstvo telesného tuku a zlepšila funkciu pečene u obéznych žien. 👉 Výskum potvrdzuje, že táto kombinácia môže synergicky podporovať metabolizmus tukového tkaniva, znižovať zápal a prispievať k zdraviu pečene.

Prospešné účinky granátového jablka pre zdravie majú mimoriadne široký okruh. Je bohatým zdrojom rôznych vitamínov, minerálnych látok a bioflavonoidov, ktoré pomáhajú pri prevencii vzniku nádorových ochorení a ochorení srdca. Jeho vysoký obsah vitamínov C a K podporuje zdravé fungovanie imunitného systému, zachovanie silných kostí a udržanie správnej zrážanlivosti krvi. Antioxidanty a bioaktívne zlúčeniny, ktoré obsahuje, vzájomným posilnením synergicky vyvíjajú svoje prospešné vlastnosti. Dôležitá zložka ovocia, punicalagín, ktorý extrakt z granátového jablka tiež obsahuje vo vysokej koncentrácii, disponuje antimikrobiálnymi vlastnosťami. Na základe výsledkov štúdií poskytuje účinnú pomoc pri prevencii vzniku vírusových a bakteriálnych infekcií, pri ničení škodlivých mikroorganizmov.

Účinné látky granátového jablka inhibujú tvorbu enzýmov zodpovedných za zápaly, takže jeho aplikácia pomáha tiež zmierňovať rôzne črevné ťažkosti, ťažkosti s kĺbmi, ako aj prispieva k zvýšeniu odolnosti imunitného systému. Medzi jeho dôležité vlastnosti chrániace zdravie patrí aj pozitívny vplyv na kardiovaskulárny systém. Môže spomaliť tvorbu plakov v cievach a jeho polyfenoly znižujú riziko aterosklerózy (kôrnatenie ciev). Reguluje hladinu cholesterolu, pomáha udržiavať normálny krvný tlak a zdravé steny ciev. Semená tohto ovocia majú vysoký obsah vlákniny, zároveň však nízky obsah kalórií a zvyšujú proces detoxikácie a chudnutia. Vďaka stimulačnému účinku na trávenie a metabolizmus je vhodné ich zaradiť ako doplnok stravy pri redukčných diétach. Vďaka extraktu prémiovej kvality, ktorý extrakt z granátového jablka obsahuje, poskytuje organizmu blahodárne účinky ovocia jednoduchým, rýchlym a pohodlným spôsobom.

Punicalagíny, ktoré sa nachádzajú v extrakte z granátového jablka, preukázateľne podporujú tvorbu kolagénu a zlepšujú elasticitu pokožky. Kolagén je proteín, ktorý dodáva pokožke štruktúru a pružnosť a jeho produkcia s pribúdajúcim vekom klesá. Podľa výskumov dokáže podporovať obnovu kožných buniek, podporovať hojenie rán, opravu tkaniva a spomaľovať odbúravanie kožného kolagénu. Doplnkové účinky punicalagínov zahŕňajú aj ich antioxidačné a protizápalové vlastnosti, ktoré prispievajú k ochrane pokožky pred predčasným starnutím a poškodením.

Granátové jablko (Punica granatum) môže mať množstvo priaznivých účinkov na zdravie, pretože obsahuje veľké množstvo bioaktívnych látok, ktoré môžu rôznorodo pôsobiť na organizmus. Medzi hlavné zložky patria polyfenoly (1), z ktorých flavonoidy, antokyány a tanníny (2) sú najvýznamnejšie. Tieto látky sú všetky silné antioxidanty (3), ktoré môžu pomôcť neutralizovať voľné radikály v tele a chrániť bunky pred poškodením. Zároveň predstavujú výbornú ochranu proti oxidačnému stresu, čím prispievajú k spomaleniu prejavov starnutia. Účinky granátového jablka na naše zdravie sú teda nepopierateľné.

Medzi účinnými látkami granátového jablka nájdeme aj vitamíny, ako napríklad vitamín E (4), ktorý môže mať taktiež silné antioxidačné vlastnosti. Nachádza sa v ňom aj vitamín C (5), ktorý zohráva dôležitú úlohu pri posilňovaní imunitného systému, ale môže tiež urýchliť hojenie rán a podporiť tvorbu kolagénu. Granátové jablko ďalej obsahuje aj draslík, ktorý je pre telo dôležitým elektrolytom – môže prispieť k správnej činnosti nervovej sústavy a svalov (6), ako aj k regulácii krvného tlaku.

V neposlednom rade môže významne podporiť imunitný systém (14), keďže jeho antioxidačné vlastnosti posilňujú obranyschopnosť organizmu. Podľa niektorých výskumov môže byť schopné ničiť a potláčať rast určitých baktérií a vírusov, čím napomáha udržiavať imunitný systém v rovnováhe a zdraví.

Granátové jablko obsahuje vitamíny skupiny B (7), konkrétne vitamín B1 (tiamín), vitamín B2 (riboflavín) a vitamín B6 (pyridoxín). Tieto vitamíny zohrávajú dôležitú úlohu v metabolických procesoch a môžu podporovať spaľovanie tukov, čím napomáhajú aj chudnutiu v oblasti brucha. Okrem toho majú vitamíny skupiny B veľký význam aj pre správnu funkciu nervovej sústavy, takže priaznivý účinok granátového jablka sa môže prejaviť aj v tejto oblasti.

Tento plod obsahuje aj fytochemikálie, ako je punikalagín (8), ktorý má množstvo priaznivých účinkov na zdravie, vrátane protizápalových vlastností (9). Môže byť prospešný pri liečbe zápalových ochorení, ako je reumatoidná artritída (10), alebo pri chronických zápalových ochoreniach čriev.

Silné antioxidanty môžu zohrávať úlohu aj v spomaľovaní prejavov starnutia, a podľa viacerých štúdií môžu prispievať k udržaniu zdravia srdcovo-cievneho systému (11).

Punikalagín môže mať aj protirakovinové vlastnosti (11), keďže viaceré výskumy naznačujú, že granátové jablko a jeho extrakty, vrátane punikalagínu, môžu inhibovať rast a množenie rakovinových buniek. Najsľubnejšie výsledky sa pozorovali najmä pri ochrane pred rakovinou prostaty a prsníka.

Tento plod môže účinne znižovať krvný tlak (12) a hladinu cholesterolu (13). Vďaka týmto účinkom sa významne znižuje riziko vzniku srdcových ochorení. Ak je hladina cholesterolu v tele v optimálnom rozmedzí, organizmus si môže „oddýchnuť“ – srdce nemusí vynakladať takú veľkú námahu na udržanie nášho zdravia.

Granátové jablko obsahuje významné množstvo kyseliny listovej (vitamínu B9) (15), ktorá zohráva dôležitú úlohu v syntéze DNA a delení buniek. Okrem toho je bohaté na minerály (16), ako sú horčík a železo, ktoré sú nevyhnutné pre zdravé kosti, svaly a tvorbu červených krviniek.

Vďaka obsahu kyseliny listovej (15) granátové jablko prispieva k syntéze DNA a RNA, čo je kľúčové pre delenie buniek a prenos genetických informácií. Dostatočný príjem folátu môže prispieť k tvorbe a správnej funkcii zdravých buniek (17). Počas tehotenstva je kyselina listová mimoriadne dôležitá, pretože podporuje vývoj nervovej sústavy plodu a pomáha predchádzať poruchám uzáveru neurálnej trubice (napríklad rázštepu chrbtice) (18). Preto sa tehotným ženám odporúča užívať doplnky s folátom na podporu zdravého vývoja dieťaťa.

Kyselina listová môže navyše pomôcť znižovať hladinu homocysteínu v krvi (19). Vysoká hladina tohto spojenia totiž môže zvyšovať riziko srdcovo-cievnych ochorení, preto kyselina listová môže prispievať k zlepšeniu kardiovaskulárneho zdravia. Okrem toho môže podporovať normálne fungovanie imunitného systému (20), čo predstavuje vynikajúce riešenie na ochranu pred infekciami a posilnenie imunity.

V neposlednom rade niektoré štúdie naznačujú, že kyselina listová zohráva úlohu pri liečbe depresie a zlepšovaní duševného zdravia (21). Nízka hladina kyseliny listovej môže byť spojená s poruchami nálady.

1. https://www.hindawi.com/journals/omcl/2015/938475/
2. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464609000358
3. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814605001780
4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3813023/
5. https://link.springer.com/article/10.1007/s11947-008-0095-5
6. https://phyto.revuesonline.com/articles/lvphyto/abs/2018/03/lvphyto_2018_sprphyto001043/lvphyto_2018_sprphyto001043.html
7. https://www.mdpi.com/2227-9717/10/2/208
8. https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf052005r
9. https://www.mdpi.com/2076-3921/11/1/29
10. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8126973/
11. https://www.mdpi.com/2304-8158/10/9/2219
12. https://www.ingentaconnect.com/content/ben/cpd/2017/00000023/00000007/art00008
13. https://europepmc.org/article/med/24364088
14. https://www.mdpi.com/2072-6643/13/7/2150
15. https://www.liebertpub.com/doi/pdf/10.1089/act.2006.12.121
16. https://www.scielo.cl/scielo.php?pid=S0718-95162012000300009&script=sci_arttext&tlng=en
17. https://www.mdpi.com/1420-3049/26/12/3731
18. https://academic.oup.com/ajcn/article-abstract/71/5/1295S/4729437
19. https://www.bmj.com/content/333/7578/1114.short
20. https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-030-16073-9_6
21. https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/0269881105048899
22. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0108532
23. https://giirj.com/index.php/giirj/article/view/3279
24. Aslam MN, Lansky EP, Varani J. Pomegranate as a cosmeceutical source: pomegranate fractions promote proliferation and procollagen synthesis and inhibit matrix metalloproteinase-1 production in human skin cells. J Ethnopharmacol. 2006;103(3):311–8.
25. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0009279713001580

Užívanie doplnkov výživy nenahradzuje pestrú zdravú stravu a pravidelný pohyb. Výsledky môžu byť u jednotlivcov rozdielne a nie sú zaručené.

Použite

Odporúčané dávkovanie: 2×1 kapsula denne.

Skladovanie: Uchovávajte na suchom mieste, v dobre uzavretom obale, mimo dosahu detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! V prípade alergie alebo precitlivenosti na ktorúkoľvek zložku prípravku sa jeho užívanie neodporúča.

Zloženie

Odporúčaná denná dávka: 2 kapsuly
Obsah účinných látok:

  • Štandardizovaný extrakt z granátového jablka (40% punikozidov / kyselina ellagová): 496 mg

Ďalšie zložky: rastlinná kapsula HPMC (hydroxypropylmetylcelulóza), mikrokryštalická celulóza, extrakt a šupka z ryže, arabská guma, slnečnicový olej, ryžová vláknina

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Extrakt z granátového jablka – kapsule”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Granátové jablko s bohatým obsahom živín je obľúbeným ovocím v čínskej a ajurvédskej medicíne. Jeho pozitívne účinky na zdravie potvrdilo množstvo aktuálnych štúdií. Extrakt z granátového jablka obsahuje širokospektrálny štandardizovaný rastlinný extrakt, ktorý vo vysokej koncentrácii dodáva organizmu hodnotné polyfenoly v ľahko zúžitkovateľnej forme. Skladá sa z takých silných antioxidantov a prírodných zlúčenín, ktoré poskytujú ochranu pred voľnými radikálmi, ktoré poškodzujú bunky organizmu. Prípravok s vysokým obsahom účinných látok je vegánsky a neobsahuje konzervačné látky ani umelé farbivá.

Synergia so spaľovaním tukov (Xanthigen – štúdia):
Kombinácia fukoxantínu a oleja z granátového jablka preukázateľne významne znížila množstvo telesného tuku a zlepšila funkciu pečene u obéznych žien. 👉 Výskum potvrdzuje, že táto kombinácia môže synergicky podporovať metabolizmus tukového tkaniva, znižovať zápal a prispievať k zdraviu pečene.

Prospešné účinky granátového jablka pre zdravie majú mimoriadne široký okruh. Je bohatým zdrojom rôznych vitamínov, minerálnych látok a bioflavonoidov, ktoré pomáhajú pri prevencii vzniku nádorových ochorení a ochorení srdca. Jeho vysoký obsah vitamínov C a K podporuje zdravé fungovanie imunitného systému, zachovanie silných kostí a udržanie správnej zrážanlivosti krvi. Antioxidanty a bioaktívne zlúčeniny, ktoré obsahuje, vzájomným posilnením synergicky vyvíjajú svoje prospešné vlastnosti. Dôležitá zložka ovocia, punicalagín, ktorý extrakt z granátového jablka tiež obsahuje vo vysokej koncentrácii, disponuje antimikrobiálnymi vlastnosťami. Na základe výsledkov štúdií poskytuje účinnú pomoc pri prevencii vzniku vírusových a bakteriálnych infekcií, pri ničení škodlivých mikroorganizmov.

Účinné látky granátového jablka inhibujú tvorbu enzýmov zodpovedných za zápaly, takže jeho aplikácia pomáha tiež zmierňovať rôzne črevné ťažkosti, ťažkosti s kĺbmi, ako aj prispieva k zvýšeniu odolnosti imunitného systému. Medzi jeho dôležité vlastnosti chrániace zdravie patrí aj pozitívny vplyv na kardiovaskulárny systém. Môže spomaliť tvorbu plakov v cievach a jeho polyfenoly znižujú riziko aterosklerózy (kôrnatenie ciev). Reguluje hladinu cholesterolu, pomáha udržiavať normálny krvný tlak a zdravé steny ciev. Semená tohto ovocia majú vysoký obsah vlákniny, zároveň však nízky obsah kalórií a zvyšujú proces detoxikácie a chudnutia. Vďaka stimulačnému účinku na trávenie a metabolizmus je vhodné ich zaradiť ako doplnok stravy pri redukčných diétach. Vďaka extraktu prémiovej kvality, ktorý extrakt z granátového jablka obsahuje, poskytuje organizmu blahodárne účinky ovocia jednoduchým, rýchlym a pohodlným spôsobom.

Punicalagíny, ktoré sa nachádzajú v extrakte z granátového jablka, preukázateľne podporujú tvorbu kolagénu a zlepšujú elasticitu pokožky. Kolagén je proteín, ktorý dodáva pokožke štruktúru a pružnosť a jeho produkcia s pribúdajúcim vekom klesá. Podľa výskumov dokáže podporovať obnovu kožných buniek, podporovať hojenie rán, opravu tkaniva a spomaľovať odbúravanie kožného kolagénu. Doplnkové účinky punicalagínov zahŕňajú aj ich antioxidačné a protizápalové vlastnosti, ktoré prispievajú k ochrane pokožky pred predčasným starnutím a poškodením.

Granátové jablko (Punica granatum) môže mať množstvo priaznivých účinkov na zdravie, pretože obsahuje veľké množstvo bioaktívnych látok, ktoré môžu rôznorodo pôsobiť na organizmus. Medzi hlavné zložky patria polyfenoly (1), z ktorých flavonoidy, antokyány a tanníny (2) sú najvýznamnejšie. Tieto látky sú všetky silné antioxidanty (3), ktoré môžu pomôcť neutralizovať voľné radikály v tele a chrániť bunky pred poškodením. Zároveň predstavujú výbornú ochranu proti oxidačnému stresu, čím prispievajú k spomaleniu prejavov starnutia. Účinky granátového jablka na naše zdravie sú teda nepopierateľné.

Medzi účinnými látkami granátového jablka nájdeme aj vitamíny, ako napríklad vitamín E (4), ktorý môže mať taktiež silné antioxidačné vlastnosti. Nachádza sa v ňom aj vitamín C (5), ktorý zohráva dôležitú úlohu pri posilňovaní imunitného systému, ale môže tiež urýchliť hojenie rán a podporiť tvorbu kolagénu. Granátové jablko ďalej obsahuje aj draslík, ktorý je pre telo dôležitým elektrolytom – môže prispieť k správnej činnosti nervovej sústavy a svalov (6), ako aj k regulácii krvného tlaku.

V neposlednom rade môže významne podporiť imunitný systém (14), keďže jeho antioxidačné vlastnosti posilňujú obranyschopnosť organizmu. Podľa niektorých výskumov môže byť schopné ničiť a potláčať rast určitých baktérií a vírusov, čím napomáha udržiavať imunitný systém v rovnováhe a zdraví.

Granátové jablko obsahuje vitamíny skupiny B (7), konkrétne vitamín B1 (tiamín), vitamín B2 (riboflavín) a vitamín B6 (pyridoxín). Tieto vitamíny zohrávajú dôležitú úlohu v metabolických procesoch a môžu podporovať spaľovanie tukov, čím napomáhajú aj chudnutiu v oblasti brucha. Okrem toho majú vitamíny skupiny B veľký význam aj pre správnu funkciu nervovej sústavy, takže priaznivý účinok granátového jablka sa môže prejaviť aj v tejto oblasti.

Tento plod obsahuje aj fytochemikálie, ako je punikalagín (8), ktorý má množstvo priaznivých účinkov na zdravie, vrátane protizápalových vlastností (9). Môže byť prospešný pri liečbe zápalových ochorení, ako je reumatoidná artritída (10), alebo pri chronických zápalových ochoreniach čriev.

Silné antioxidanty môžu zohrávať úlohu aj v spomaľovaní prejavov starnutia, a podľa viacerých štúdií môžu prispievať k udržaniu zdravia srdcovo-cievneho systému (11).

Punikalagín môže mať aj protirakovinové vlastnosti (11), keďže viaceré výskumy naznačujú, že granátové jablko a jeho extrakty, vrátane punikalagínu, môžu inhibovať rast a množenie rakovinových buniek. Najsľubnejšie výsledky sa pozorovali najmä pri ochrane pred rakovinou prostaty a prsníka.

Tento plod môže účinne znižovať krvný tlak (12) a hladinu cholesterolu (13). Vďaka týmto účinkom sa významne znižuje riziko vzniku srdcových ochorení. Ak je hladina cholesterolu v tele v optimálnom rozmedzí, organizmus si môže „oddýchnuť“ – srdce nemusí vynakladať takú veľkú námahu na udržanie nášho zdravia.

Granátové jablko obsahuje významné množstvo kyseliny listovej (vitamínu B9) (15), ktorá zohráva dôležitú úlohu v syntéze DNA a delení buniek. Okrem toho je bohaté na minerály (16), ako sú horčík a železo, ktoré sú nevyhnutné pre zdravé kosti, svaly a tvorbu červených krviniek.

Vďaka obsahu kyseliny listovej (15) granátové jablko prispieva k syntéze DNA a RNA, čo je kľúčové pre delenie buniek a prenos genetických informácií. Dostatočný príjem folátu môže prispieť k tvorbe a správnej funkcii zdravých buniek (17). Počas tehotenstva je kyselina listová mimoriadne dôležitá, pretože podporuje vývoj nervovej sústavy plodu a pomáha predchádzať poruchám uzáveru neurálnej trubice (napríklad rázštepu chrbtice) (18). Preto sa tehotným ženám odporúča užívať doplnky s folátom na podporu zdravého vývoja dieťaťa.

Kyselina listová môže navyše pomôcť znižovať hladinu homocysteínu v krvi (19). Vysoká hladina tohto spojenia totiž môže zvyšovať riziko srdcovo-cievnych ochorení, preto kyselina listová môže prispievať k zlepšeniu kardiovaskulárneho zdravia. Okrem toho môže podporovať normálne fungovanie imunitného systému (20), čo predstavuje vynikajúce riešenie na ochranu pred infekciami a posilnenie imunity.

V neposlednom rade niektoré štúdie naznačujú, že kyselina listová zohráva úlohu pri liečbe depresie a zlepšovaní duševného zdravia (21). Nízka hladina kyseliny listovej môže byť spojená s poruchami nálady.

1. https://www.hindawi.com/journals/omcl/2015/938475/
2. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464609000358
3. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814605001780
4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3813023/
5. https://link.springer.com/article/10.1007/s11947-008-0095-5
6. https://phyto.revuesonline.com/articles/lvphyto/abs/2018/03/lvphyto_2018_sprphyto001043/lvphyto_2018_sprphyto001043.html
7. https://www.mdpi.com/2227-9717/10/2/208
8. https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf052005r
9. https://www.mdpi.com/2076-3921/11/1/29
10. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8126973/
11. https://www.mdpi.com/2304-8158/10/9/2219
12. https://www.ingentaconnect.com/content/ben/cpd/2017/00000023/00000007/art00008
13. https://europepmc.org/article/med/24364088
14. https://www.mdpi.com/2072-6643/13/7/2150
15. https://www.liebertpub.com/doi/pdf/10.1089/act.2006.12.121
16. https://www.scielo.cl/scielo.php?pid=S0718-95162012000300009&script=sci_arttext&tlng=en
17. https://www.mdpi.com/1420-3049/26/12/3731
18. https://academic.oup.com/ajcn/article-abstract/71/5/1295S/4729437
19. https://www.bmj.com/content/333/7578/1114.short
20. https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-030-16073-9_6
21. https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/0269881105048899
22. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0108532
23. https://giirj.com/index.php/giirj/article/view/3279
24. Aslam MN, Lansky EP, Varani J. Pomegranate as a cosmeceutical source: pomegranate fractions promote proliferation and procollagen synthesis and inhibit matrix metalloproteinase-1 production in human skin cells. J Ethnopharmacol. 2006;103(3):311–8.
25. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0009279713001580

Užívanie doplnkov výživy nenahradzuje pestrú zdravú stravu a pravidelný pohyb. Výsledky môžu byť u jednotlivcov rozdielne a nie sú zaručené.

Použite

Odporúčané dávkovanie: 2×1 kapsula denne.

Skladovanie: Uchovávajte na suchom mieste, v dobre uzavretom obale, mimo dosahu detí.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! V prípade alergie alebo precitlivenosti na ktorúkoľvek zložku prípravku sa jeho užívanie neodporúča.

Zloženie

Odporúčaná denná dávka: 2 kapsuly
Obsah účinných látok:

  • Štandardizovaný extrakt z granátového jablka (40% punikozidov / kyselina ellagová): 496 mg

Ďalšie zložky: rastlinná kapsula HPMC (hydroxypropylmetylcelulóza), mikrokryštalická celulóza, extrakt a šupka z ryže, arabská guma, slnečnicový olej, ryžová vláknina

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Extrakt z granátového jablka – kapsule”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *